Charm mode kvinders tøj | Seneste trend Dametøj Online rabat salg
 
Forside >>  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Næste dag levering
Vi tilbyder nu levering næste dag, så du kan få dine varer hurtigere end nogensinde!

I 21:00 før ordrer mandag til torsdag til levering næste dag.

Placeret før 21:00 på fredag ​​ordrer vil blive leveret på mandag.

Hvor NÆSTE daglige arbejde?
Det er virkelig simpelt, ordrer før 21:00, vil have mulighed for at blive sendt den næste dag levering. Når din ordre er placeret, og næste dag levering du vælger, vil din ordre blive sikkerhedskontrol. Alle succesfulde ordrer vil blive leveret til vores forsendelse team, der vil samle og pakke projektet, og sætte det hele som pakkepost virksomhed, er vi klar til at sætte den næste-dag levering.

Hvad er cut-off tid til levering næste dag?
Næste dag levering mandag til torsdag 21:00 at placere ordrer. 21:00 den næste arbejdsdag efter at placere ordrer, der skal leveres (hvis du bestille på 5:30 tirsdag, dit projekt vil blive leveret på torsdag). På fredag ​​efter 21:00, vil lørdag eller søndag i alle ordrer leveres på tirsdag.

Hvis jeg bestiller mere end én vare, men ikke tilgængelig til levering næste dag?
Vi har gjort alt for at forsøge at mindske risikoen for at dette sker. En del af grunden, hvis du har placeret flere ordrer og enhver ordre er tilgængelig, følger vi en simpel proces at give dig en idé:

Alle tilgængelige element vil blive sendt den næste dag vil du modtage din e-mail-forsendelse det.
Hvis en vare bliver utilgængelig følgende dag, vi at informere dig om eventuelle resterende artikler kan findes e-maile den til at sende almindelig post.
Da dette er fabrikken vil sende dig via e-mail så hurtigt som muligt, vil vi refundere din porto.
Hvis varen er ikke længere tilgængelig på skib, sender vi dig en e-mail minde os om, at vi har været i stand til at sende og hvad der ikke kan. Du vil ikke blive opkrævet, vi ikke sende et element, vil vi refundere din porto.

Hvordan ved jeg, om en vare er tilgængelig til levering næste dag?
Når du er i kassen fase af vores hjemmeside, kan du se, hvilke levering muligheder til rådighed for dig. Det er på dette punkt, kan du se, om dit produkt til levering næste dag. Jeg bliver nødt til at betale told mine varer?
Ordrer sendes til specifikke steder vil blive tilføjet til omkostningerne af told og det punkt, hvor de blev leveret ind i landet. Dette er ikke en pris, vi kan give råd eller ansvar. De lokale skattemyndigheder vil være i stand til at give disse påstande yderligere anbefalinger.

På dette tidspunkt, er vi i stand til at levere ordrer BFPO adresse eller postboks adresse. Dette er, hvad vi ville forvente i den nærmeste fremtid til at levere tjenesteydelser.

Hvordan vil min ordre levere?
Sendt mellem kl mandag til fredag ​​(undtagen helligdage). Ved at underskrive modtagelsen af ​​varerne er det nødvendigt. Hvis der ikke er tilgængelig på den angivne adresse, Jodl underskrev pakken vil forsøge at efterlade en nabo, vil dit kort blive overladt til placeringen af ​​dine varer.

International: Dit projekt er sendt af DPD. Modtag dine produkter i en underskrift er nødvendig.

OFFICE kan ikke garantere for salg og levering af varer til netop dit land eller sted er tilladt, så skal du være opmærksom på deres importrestriktioner før bestilling

Back
www.rebeccateem.com af den danske mode og internationale mærker online-salg. Vi fokuserer vores moderigtige kvinde med et stort udvalg af eksklusive tøj til enhver lejlighed. vores kvinder vælger kjoler, toppe, sweatere, T-shirts, jeans spænder. Vi har hele tiden nye og spændende i vente. Vi antager, at de årlige messer og inspiration fra ind- og udland, så du er sikker på at finde den nyeste mode i butikken. Køb Matinique, Sverige Tiger, Tommy Hilfiger og mange Morris, Bruhn og Stone Street, spidseffekt, nemlig Hugo Boss bomuld og mange andre. Vores udvalg omfatter jakker, bukser, skjorter, T-shirts, skjorter, bluser, jakker, jeans og så videre.

Copyright @2020 www.rebeccateem.com alle rettigheder forbeholdt